Årsmøtet og årsfesten 2023

Årsmøtet og årsfesten 2023

Publisert av Ole Martin Grinde den 04.02.24.

Årsmøtet og årsfesten på Haugarhuset i 2024.

Var en viktig begivenhet for foreningen vår, og selv om det var noen utfordringer underveis, kan vi se tilbake på en vellykket dag fylt med muligheter for samhold, feiring og refleksjon.

Årsmøtet, som startet dagen, ga oss en mulighet til å samle alle medlemmene for å diskutere viktige saker, ta avgjørelser og legge planer for fremtiden. Selv om oppmøtet ikke var så høyt som vi hadde håpet på, klarte vi likevel å gjennomføre møtet på en effektiv måte, takket være engasjerte deltakere og et dedikert styre.

Etter årsmøtet gikk vi over til årsfesten, som var en feiring av alt det vi har oppnådd og en mulighet til å nyte hverandres selskap i en avslappet og feststemt atmosfære. Middagen med deilig kalvesteik var en suksess, og stemningen var høy gjennom hele kvelden. Musikk og dans bidro til å skape en livlig stemning, og det var tydelig at alle koste seg og nøt den gode energien i lokalet.

Selv om det var litt skuffende at ingen sponsorer bidro med premier til lotteriet, tar vi dette som en påminnelse om viktigheten av å opprettholde gode relasjoner med våre støttespillere og jobbe aktivt for å sikre deres engasjement i fremtidige arrangementer.

Det var flott å se at mange gjester valgte å overnatte i sine campingvogner eller bobiler, og vi vil fortsette å tilrettelegge for slike overnattingsmuligheter i kommende arrangementer. Dette viser oss at det er et reelt behov for slike løsninger, og vi vil sørge for å legge til rette for dette i våre planer framover.

Årsfesten på Haugarhuset i 2024 var en suksess takket være innsatsen og engasjementet til alle involverte. Vi vil fortsette å jobbe hardt for å sikre at våre arrangementer fortsetter å være minneverdige, hyggelige og inkluderende for alle medlemmer og gjester. Vi gleder oss til å se hva fremtiden bringer, og vi ser fram til å kunne ønske alle velkommen tilbake til Haugarhuset for nye og spennende arrangementer i årene som kommer. Tusen takk til alle som bidro til å gjøre årsfesten på Haugarhuset i 2024 til en uforglemmelig opplevelse!