AGA SMART PROPANFLASKE

AGA SMART PROPANFLASKE

Publisert av Ole Martin Grinde den 17.04.24.

AGA har nå lansert sine innovative smarte gassflasker som lover å endre måten vi bruker gass på. Den smarte propanflasken kan enkelt kobles til mobiltelefonen din, slik at du får full kontroll over gassnivået. Med denne flasken vil du aldri mer gå tom for gass midt i en viktig grillingssession, noe mange grillentusiaster vil sette pris på.

I samarbeid med Hexagon Ragasco har AGA jobbet dedikert med innovasjon og utvikling av disse smarte flaskene i flere tiår. Morten Roness, Head of Consumer Sales i Linde, påpeker at disse flaskene virkelig setter brukerne i førersetet når det gjelder kontroll over gassnivået, enten det er for daglig bruk hjemme eller under fritidsaktiviteter.

De stilig utformede komposittflaskene på 7,5 kg med klikk-kopling viser tydelig AGAs fokus på kvalitet og brukervennlighet. Selv om de kanskje er for små for noen bobiler, vil de passe perfekt for andre formål. Med den praktiske appen AGA Smart Cylinder kan du enkelt holde oversikt over forbruket basert på dine spesifikke målinger.

AGAs smarte gassflasker markerer et spennende skritt fremover innen gassflaske-teknologi, og de setter en ny standard når det gjelder brukervennlighet og sikkerhet. Med disse innovative flaskene trenger du ikke lenger bekymre deg for gassnivået - du har full kontroll rett i lommen.

Spesifikasjoner med vanlig klikk på ventil:

Smart Kompositt 10 kg

Vanlig Kompositt 10 kg

Stål 11 kg

Gassinnhold: 7,5 kg

Gassinnhold: 10 kg

Gassinnhold: 11 kg

Standard diameter: 30,6 cm

Standard diameter: 31,0 cm

Standard diameter: 30,0 cm

Høyde: 46,6 cm

Høyde: 59,0 cm

Høyde: 57,5 cm

Vekt uten propan: 4,5 kg

Vekt uten propan: 5,3 kg

Vekt uten propan: 14 kg

Vekt med propan: 12 kg

Vekt med propan: 15,3 kg

Vekt med propan: 25 kg

AGA opplyser om pris for å oppdatere: 

 For å bytte en tom 10 kg komposittflaske til en Smart flaske er 899,-. Dette beløpet inkluderer 379,- for selve gassen. 

 Ergo, en oppgradering pris på kr 520.-

 Om man derimot har en flaske av stål som man ønsker og oppgradere til Smart komposittflaske er prisen kr 1299,- inkludert gassen (379,-). 

 Ergo, en oppgradering pris på kr 920.-

AGA sin hjemme side har mer info rundt alle sine flasker: AGA PROPANFLASKER