Danish Camping Award 2024

Danish Camping Award 2024

Publisert av Ole Martin Grinde den 02.03.24.

Danish Camping Award 2024: Campere hedrer beste campingplasser i Europa

På reisemessen "Ferie for Alle" i Herning ble vinnerne av Danish Camping Award 2024 avslørt. Prisene ble delt ut av DCU (Dansk Camping Union) og inkluderte en rekke kategorier som hvert år kåres av danske campere.

Blant vinnerne var Sandskær Strandcamping i Aabenraa som ble kåret til beste danske bobilplass. Campingen har tydeligvis imponert campere med sin beliggenhet, fasiliteter og service. I kategorien for beste danske campingplass generelt gikk prisen til Ribe Camping, som trolig har utmerket seg med sitt brede tilbud og gode kvaliteter.

I tillegg ble campingplasser i Nord-Europa, Mellom-Europa og Syd-Europa hedret for sin kvalitet. Blant vinnerne i Mellom-Europa var Camping Lüneburger Heide i Tyskland og Camping und Gasthaus Spiegelburg, som begge har fått anerkjennelse for sin gjestfrihet og atmosfære.

I Syd-Europa ble campingplasser som Camping Parc Nature l’ Ardechois i Frankrike og Porto Sole i Kroatia anerkjent for sine vakre omgivelser og fasiliteter. Disse prisene viser mangfoldet og kvaliteten på campingmuligheter i Europa.

DCU jobber for å ivareta danske camperes interesser og har en sentral rolle i å fremme campingkulturen og -opplevelsene. Gjennom å hedre og anerkjenne gode campingplasser, bidrar de til å inspirere campere og skape begeistring i campingmiljøet.

Les mer i  DUC