Førde Countryfest 2024

Førde Countryfest 2024

Publisert av Ole Martin Grinde den 03.03.24. Oppdatert 03.03.24.

Bli med på en uforglemmelig country festhelg i Førde fylt med musikk, dans, deilige grillretter og uteservering under åpen himmel!



Den 6. og 7. September 2024 vil Førde Samfunnshus på Tittelesnesvegen 633 være vertskap for en skikkelig country opplevelse som vil sette fart på helgen. Arrangementet er organisert av Førde Event og NBCC Haugaland og Sunnhordland, og billettsalget er allerede i gang. Ikke gå glipp av sjansen til å delta på dette fantastiske arrangementet!

På fredag står bandet Splint klare til å fyre opp dansegulvet og sette stemningen for en kveld fylt med energi og glede. Og på lørdag kan du glede deg til å oppleve Norges kanskje aller beste live countryband: Hilljacks. Det blir non-stop countrymusikk og dans fra kl. 20:00 til 01:00 begge kveldene. Husk at aldersgrensen er 18 år.

Men det er ikke bare musikk og dans som står på programmet! Deler av helgen vil det være salg av deilige grillretter og uteservering, slik at du kan nyte mat og drikke under åpen himmel mens du kjenner på den gode stemningen.

For de som virkelig vil få en autentisk country opplevelse, arrangeres det også et 2-timers linedance kurs på lørdagen kl. 14 med den dyktige instruktøren Ingrid Stelander. Hun vil lære deg alle de klassiske linedance-trinnene og sørge for at du er klar til å svinge deg på dansegulvet som en ekte cowboy eller cowgirl. Dette kurset er inkludert for de med helgepass, og er en flott måte å lære noe nytt og moro samtidig som du blir en del av den autentiske country verdenen.

Gjør deg klar til å svinge på dansegulvet, nyte god musikk, deilig mat og en herlig atmosfære på country helgen i Førde! Billetter kan kjøpes via TicketCo lenken: Countryhelg i Førde (TicketCo.events) 🎉👢🍔🥂🎵